Het is maar hoe je het bekijkt

Het is maar hoe je het bekijkt

Vind jij het ook zo prettig dat je goed naar buiten of om je heen kan kijken op je werk. Dan zit je helemaal goed in deze eeuw. Stel je voor je was 500 jaar eerder geboren. Kleine raampjes met wat bobbelig glas (als er al glas in zat) en als je wat verder van je af wilde kijken dan moest je in een boom klimmen. Nee; dan nu. Gebouwen zijn of helemaal van glas of hebben enorme raampartijen en voor iets met 20 verdiepingen liggen we nog geen nacht wakker. Tot zo ver geen probleem. Je hebt een heerlijk uitzicht vanaf je werkplek.

Je bent ook niet de enige. Je buurman kan net als jij ook prima van zich af kijken. In feite kan je elkaar bijna de hand geven. Dat is toch iets minder prettig. Je kan vitrage ophangen of je ramen beplakken. Maar dan ben je niet alleen je licht kwijt maar ook nog eens je eigen uitzicht. Dus toch maar vriendelijk zwaaien naar de buurman?

Het hoeft niet. Er is namelijk een folie op de markt waarvan de transparantie veranderd afhankelijk van hoe je er tegen aan kijkt. Zo kan het zijn dat als je recht door het raam kijkt alles wazig is, maar als je naar links of rechts weg kijkt dat het raam dan helder is. Het werkt ook nog eens zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Dus niet alleen voor jou maar ook voor je buurman. Geen in inkijk meer maar wel al het daglicht. Een bijkomend voordeel is dat het product bijna la het UV licht weg vangt. Verbleking van je meubilair, posters, schilderijen of vloerbedekking is iets van het verleden. Het product is zonder problemen ook weer te verwijderen, het kan gecombineerd worden met allerlei andere plakfolies, worden gesneden of uitgestanst en het werkt zowel overdag als ’s avonds op exact dezelfde manier. Er zijn 4 verschillende folies die allemaal op hun eigen manier beeld vervormen. Zo is er bijvoorbeeld een folie die bovenaan helder is maar naar beneden toe alles wazig maakt. Dat is wel zo prettig als je last van hoogtevrees hebt en op de 30e verdieping kantoor houdt….

De folies zijn prettig tegen in- of uitkijk die niet gewenst is maar je kan er natuurlijk ook heerlijk mee spelen en een geheimzinnige entree creëren voor je bedrijf.

Nu zie je me …. En dan weer niet. Het is maar hoe je het bekijkt….

visioncontrolefilm.com

 

 

TERUG