Portfolio: Relan

 

 

Een uitzendbureau dat hulp vroeg bij de inrichting van hun nieuwe vestiging. Samen met een gedreven accountmanager ga ik aan de slag.
De door de opdrachtgever gevraagde “kamertjes indeling” wordt al snel terzijde geschoven. Dit moet een vestiging worden waar mensen op hun gemak op zoek kunnen gaan naar werk. Een plek die hun bij blijft en waar ze anderen van op de hoogte brengen. Bij de ingang een paar werkplekken met balie opbouw om mensen welkom te heten. Een grote tafel waar je makkelijk de krant op neer kan leggen of een kopje koffie kan drinken. Internet hoeken waar je online kan zoeken. En voor de serieuze of intensieve gesprekken; afgesloten kamertjes.
Geen vaste werkplekken voor medewerkers maar wel genoeg plek om te werken. Om elke medewerker wel iets van een thuisbasis te geven heb ik een docking station ontworpen. Een plek waar elke medewerker zijn trolly met persoonlijke spullen kwijt kan, zijn “post” kan ontvangen, zijn jas kan opbergen en gewoon een plek heeft om nog wat andere spullen kwijt te kunnen.
Het geheel wordt uitgevoerd in speelse patronen en heldere, felle kleuren die de organisatie duidelijk laat afsteken tegenover zijn concullega’s die voornamelijk werken in een wit,grijs en blauwe omgeving. Hier heerst gezelligheid en een huiselijke sfeer.

 

TERUG