Portfolio: Relief

 

 

Een grafisch bedrijf dat een mooi nieuw pand laat bouwen ongeveer 500 meter verder in de straat. De benedenverdieping wordt het domein van de drukker. Daar staan op een mooie betonnen gietvloer de diverse drukpersen en printers. De eerste verdieping is het terrein waar de ideeën worden geboren. Na jaren in een min of meer verbouwde garage te hebben gezeten wil men nu een wat meer huiselijke omgeving. In dat opzicht vindt men een afgewerkte muur en plafond al een 100% verbetering. Maar eigenlijk wil men het liefst ook veel kleur. Verder besteden we veel aandacht aan de entree hal. Er is hier geen receptie en klanten moeten de trap op om bij hun gesprekspartner te komen. Dus dit moet wel een beetje tonen. Zeker als het om potentiële klanten gaat. Nieuwe klanten die eerst door een stapel voorraad dozen, machinedelen en overige “troep” moeten laveren zullen halverwege de trap, vaak onbewust, al besloten hebben om niet met jouw in zee te gaan. Een beetje groen en een mooi lichtarmatuur doen in dit geval wonderen.

 

TERUG