Verander je uitzicht Ga verticaal printen

Verander je uitzicht Ga verticaal printen

Ik hoor je denken. Wat moet ik nu met zo’n opmerking?

Heel simpel. Kijk eens om je heen. Alles wat je ziet is een verticaal vlak. In de volksmond ook wel een muur genoemd. Je hebt hem waarschijnlijk opgeleukt met wat schilderijen. Misschien hangt er een whiteboard. Niks mis mee, maar nogal statisch. Waarmee ik wil aangeven dat dat schilderij van vandaag op morgen niet gaat veranderen. Er verschijnt niet plots een figuurtje op. Even kleuterscholen en kinderopvang buiten beschouwing gelaten.

Zou iets wat meer dynamischer niet leuker zijn. Ah… veel te veel werk…. ingewikkeld….gedoe…

Valt mee. Scribit is een verticale printer. Scribit hangt aan twee spijkers en heeft een stopcontact nodig. Tja… eenvoudiger kunnen ze het echt niet maken. Met de bijbehorende app kan je dan een tekst opstellen, een kunstwerkje maken.. wat je maar wilt, en scribit zet dat over op de muur. En het mooiste is. Er wordt gebruik gemaakt van uitwisbare inkt. Dus ben je het zat of wil je iets anders dan wist Scribit het voorgaande uit en begint gewoon weer opnieuw.

Tja… ik weet… dit moet even inzinken. Maar wat kan je hier allemaal wel niet mee doen?

In de ontvangsthal kan je de jarigen op de muur printen. Het laatste nieuws. Op het raam van het restaurant kan je de dagschotel of de aanbieding plaatsen. Langzaam maar zeker een project uitwerken en dat stukje bij beetje laten printen. Een reminder aan jezelf sturen.

Omdat het geheel via een app werkt hoef je niet bij de muur te staan. Je kan totaal ergens anders zijn en Scribit online de opdracht geven om aan de slag te gaan. Op je vakantieadres, in de rij voor de kassa, bij een evenement.

“Bel me even.” “Wie gaat er mee naar de bbq?” “We hebben de opdracht binnen.”

 

 

TERUG