E-book: Waarom het geen goed idee is om je “huisstijl” te gebruiken voor je “huis stijl”.

 

Waarom het geen goed

idee is je “huisstijl” te

gebruiken voor je

“huis stijl”.

En hoe het dan wel moet

 

 

 

Inhoud

Inhoud  2

Inleiding  3

De huisstijl 6

Huisstijl en interieur  6

Wie maken er gebruik van u pand en wat doen ze daar?  9

Hoe dan wel  11

Conclusie 14

Tot Slot  15

 

Inleiding

Uw nieuwe pand dat wordt gebouwd moet natuurlijk ook worden ingericht. Op de grond zitten is ook zo wat en beton is aardig hard.
Of wil u uw bestaande locatie zo langzamerhand wel eens de 21e eeuw in sleuren. Afhankelijk van hoe lang het geleden is dat er voor het laatst iets aan is gedaan zou ik zeggen: ” Wacht nog even. Alles komt weer terug en onderhand ben je lekker retro…..”

Maar goed. In de meeste gevallen is het toch echt belangrijk om de zaken aan te pakken. Maar waar te beginnen met je nieuwe interieur. Vaak hoor ik van klanten: “Onze huisstijl is ….” en dan krijg ik meestal iets van een visitekaartje onder mijn neus gedrukt.  “…..dat moet wel terug komen in het interieur. Want het is tenslotte onze huisstijl.”

In dit E-book wil ik ingaan op het feit waarom het geen goed idee is om je ‘huisstijl’ als uitgangspunt te nemen voor je ‘huis stijl’. Om niet iedereen met lege handen achter te laten geef ik daarna ook tips en adviezen hoe je dit dan wel aan zou kunnen pakken.

Mijn naam is Aletta Zeeman en ik ben interieur designer en hou mij bezig met de inrichting van kantoren en bedrijven. Maar dan wel op zo’n manier dat u verdient aan de inrichting. Hoe? Simpel. Uw medewerkers kunnen goed en efficiënt hun werk doen, nieuwe mensen staan te trappelen om bij u in dienst te komen en klanten komen graag bij u over de vloer.

Voor dit verhaal heb ik een aantal logo’s van bedrijven mogen gebruiken. De hierbij gegeven voorbeelden hebben geen enkele relatie met de werkelijkheid binnen in de desbetreffende bedrijven. (Ten minste… ik hoop van niet) Het zijn alleen maar voorbeelden. Deze bedrijven zijn zo vriendelijk geweest om hun logo door mij te laten ge- of misschien beter gezegd te laten misbruiken. Daarvoor alsnog mijn hartelijke dank.

 

De huisstijl.

De huisstijl, wat is dat nu precies. Volgens het wiki woordenboek is de huisstijl:

De bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe van een organisatie of bedrijf, die je kunt aantreffen in het logo, de opmaak van drukwerk en opschriften op gebouwen en vervoersmiddelen van het bedrijf.

Verder lezen?

Dat is geen probleem.
Laat je gegevens achter en ik stuur je het e-book toe.
Het is helemaal

GRATIS

TERUG