Toverboekjes

ONTDEK HET GEHEIM VAN EFFICIËNT THUISWERKEN

Dacht je dat je op je werk veel afleiding had… dan weet je waarschijnlijk nu dat het nog veel erger kan. Het werk lijkt 10 keer langer te duren. Je kan helemaal niets vinden. Je verslagen zitten onder de pindakaas en je kat heeft je computer op slot gezet door over het toetsenbord te lopen. Kortom STRESS.

In dit boek leg ik uit hoe je je thuiswerkplek moet inrichten zodat je snel en efficiënt kunt werken en je tijd over houdt voor andere dingen. Verder vind je aan het einde van dit boek een kortingscoupon van €100 voor een check van je thuiswerkplek. 

Het interieur  van je bedrijf kost  geld. Maar een inrichting kost veel meer geld dan de rekening die de meubelleverancier je presenteert als je ‘zomaar’ iets doet of helemaal niets doet.

In dit e-book zal ik uitleggen waar deze extra kosten uit bestaan. En natuurlijk hoe je ervoor kan zorgen dat het interieur je geld gaat opleveren.

‘Huisstijl’ en je ‘Huis stijl’ zijn niet hetzelfde. Je kunt de kleuren van je logo niet zonder meer gebruiken voor de inrichting van je pand. Hoe je zaken dan wel kan aanpakken wordt in dit e-book uitgelegd.